Wie lezen mee?

1 antwoord [Laatste bericht]
Anonymous
Anonymous's afbeelding

Hallo allemaal,

 

Even een vraagje; kennelijk lezen mensen deze posts wel, dus er zijn redelijk wat mensen die meelezen zonder iets te posten.

Toch merk ik dat ik benieuwd ben naar degene die dit zijn; deels omdat er dus meer zijn met een ingewikkeld en indrukwekkend verhaal, maar jullie die meelezen voelen ook onveilig; doodeng dus; omdat t totaal onbekend is wie jullie zijn, met welke reden jullie hier komen (sensatie, slachtoffer of misschien wel dader die iemand in de gaten houdt??). Zijn jullie wel of niet te vertrouwen? Allemaal logischerwijs dingen door de stalking die mij overkomt/is overkomen, maar toch mijn vraag; wie zijn jullie. Ook als uitnodiging rechtstreeks naar jou!

Want zoals in mijn vorige posts, wil ik graag t forum nieuw leven inblazen, en heb erg veel behoefte aan lotgenotencontact....aan verhalen van anderen hoe jullie ermee dealen, om mn eigen verhaal kwijt te kunnen en niet bang voor de angst van mn omgeving, om aan een half woord genoeg te kunnen hebben.  

Echter kan dit alleen met jullie; degene die meelezen!

Ik hoop op reactie

 

Groetjes
BBF

Skylar
Skylar's afbeelding
Offline
Lid sinds: 10/30/2016
Points: 0

Ik heb ook meer behoefte aan lotgenoten contact!!!!!!

Ik zie weinig activiteit. Ik wil mijn verhaal kwijt en praten met andere mensen over wat zij meemaken en elkaar tips geven om ermee om te gaan.

Deze post van jou is nu een jaar geleden.. Weet niet of je er nog bent en er behoefte aan hebt?

 

Ik heb zojuist een geheime groep opgericht op facebook - Stalking Lotgenoten

Als je lid wilt worden dan kun je je e-mail adres achterlaten hier, of anders zou ik je eventueel mijn e-mail adres kunnen geven zodat ik je kan uitnodigen voor de groep. 

Hier kunnen we met elkaar praten over stalking, situaties, verhaal vertellen en over problemen praten en elkaar tips geven :).

 

Hoop dat dit succes heeft!

 

Groetjes

 

 

 

 
By Drupal | ;© Mijn stalker