Forum actief of niet

5 antwoorden [Laatste bericht]
BBF
BBF's afbeelding
Offline
Lid sinds: 11/04/2015
Points: 0
Hoi allemaal, Ik ben net nieuw hier op de site...blij dat ik iets heb gevonden waar ik mogelijk wat (h)erkenning kan vinden bij mensen die in een soort gelijke situatie zitten. Alleen voordat ik mn verhaal doe, ben ik benieuwd of dit forum nu wel actief is, aangezien ik niet veel reacties zie op de laatste berichten. Vind t wat eng en kwetsbaar om een heel verhaal neer te zetten als niemand meer meeleest hier ;) BBF staat trouwens voor Broken but Fighting....vond t wel een passende omschrijving Groetjes BBF
Skylar
Skylar's afbeelding
Offline
Lid sinds: 10/30/2016
Points: 0

Ik denk dat het forum ook minder actief is, omdat mensen steeds een (controle) code moeten invoeren om te kunnen reageren.  Ik heb gemerkt dat dit elke keer wel 4 keer mis gaat voor het eindelijk werkt. Dan hebben mensen er minder snel zin in en dit verhoogt de drempel om te reageren...

Skylar
Skylar's afbeelding
Offline
Lid sinds: 10/30/2016
Points: 0

Hoi allemaal,

Ik heb vandaag een 'geheime' facebook groep opgericht voor slachtoffers van stalking.

Op de verschillende forums merkte ik dat mensen meer behoefte hebben aan contact met elkaar. De groep is bedoeld om je verhaal te doen, verhalen van anderen te lezen, te praten over situaties en elkaar advies te geven. 

Alleen leden kunnen zien wie er lid is van de groep en berichten lezen. Ik hoop dat jullie hier ook behoefte aan hebben en dat dit een meer succesvol is om mensen met elkaar in contact te brengen.

Heb je ook behoefte aan meer interactie met andere lotgenoten van stalking? Ik kan je toevoegen aan deze groep door je uit te nodigen. Hiervoor heb ik je e-mail adres nodig dat gelinkt is aan facebook. Wil je lid worden? Stuur een mail naar: StalkingLotgenoten [at] outlook [dot] com met je e-mail adres dat gekoppeld is aan facebook. Dan zal ik je toevoegen!

Groetjes ;)

BBF
BBF's afbeelding
Offline
Lid sinds: 11/04/2015
Points: 0
Beste Carolien, Dank voor de reactie. Ik snap hem ten dele; echter kom ik op het forum nu om zelf hulp en lotgenotencontact te vinden, en niet in eerste instantie om anderen te helpen (al is dat een fijne bijzaak en hoort bij de wederkerigheid van een forum)! Ik hoop dat je begrijpt hoe het overkomt dat je vraagt om mijn verhaal neer te zetten voor anderen.
BBF
BBF's afbeelding
Offline
Lid sinds: 11/04/2015
Points: 0
.
admin
admin's afbeelding
Offline
Lid sinds: 02/03/2010
Points: 0

Beste BBF,

Het forum is niet erg actief, veel mensen houden het voor zichzelf.
Ondanks dit feit heb ik dit forum is opgezet om mensen ervaringen en oplossingen met elkaar te delen, deel je verhaal zodat je anderen er mee kan helpen.

groetjes,

Carolien
By Drupal | ;© Mijn stalker